Associar-me

Padawan, portes de Tannhauser, Mordor, Arrakis, cylon… si has llegit fins aquí sense haver d’agafar un diccionari, aquesta és la teva entitat. I si l’has hagut d’agafar, doncs també, necessites urgentment una immersió.

La Societat Catalana de Ciència Ficció i Fantasia (SCCFF) agrupa persones interessades la ciència ficció i fantasia en català en totes les seves vessants: literatura, còmic, cinema, jocs, audiovisuals, etc, però per a dur a terme els projectes que volen promoure el gènere fantàstic en català ens manca el suport de tot el fandom possible. Si us feu socis de la SCCFF ajudareu a fer possible tot tipus d’activitats relacionades amb el gènere que tots estimem. La quota que es demana per ser membre de la SCCFF és quasi simbòlica (15€/ l’any) però és la diferència entre poder organitzar esdeveniments i patrocinar actes i no fer-ho.

Fent-te soci rebràs gratuïtament la revista Catarsi, que és el butlletí de la SCCFF, amb relats, articles, etc.

A més, si ets soci de la SCCFF podràs votar a totes les fases dels premis Ictineu. També podràs demanar ajuda a la SCCFF per muntar activitats relacionades amb la ciència-ficció i fantasia.

Col·labora amb nosaltres. Fes-te soci de la SCCFF.

Només has d’omplir el següent formulari i fer efectiu el pagament de la quota en el compte 2100-3829-62-0200014992 de CaixaBank (IBAN ES63 2100 3829 6202 0001 4992). El teu suport contribuirà a difondre el gènere fantàstic en català.

La teva contribució anual a la SCCFF desgrava. Demana’ns el certificat quan hagis de fer la declaració de la renda.

Nom i Cognoms *

NIF/DNI *

Adreça *

Codi Postal *

Població *

Telèfon

eMail *

Data naixement dd/mm/aaaa *

Comentaris

Els camps marcats amb asterisc (*) són obligatoris.

Un cop hagis enviat el formulari, en pocs dies rebràs un correu amb la confirmació de la teva alta. En cas contrari t’agrairem et posis en contacte amb nosaltres a info@sccff.cat

Societat Catalana de Ciència-Ficció i Fantasia